Kantineborde

Vi har stort udvalg af kantineborde. Det er i kantinen vi samles i frokostpausen, konverserer, socialiserer og ikke mindst spiser vores frokost. Når du køber kantinebord er det vigtigt at have alle brugere for øje. Dels skal det være praktisk og rengøringsvenligt, dels skal det være præsentabelt og indbydende at se på.

Når du skal vælge borde, er det vigtigt du overvejer om det skal være stationære kantineborde eller om rummet skal kunne ændres ved hjælp af foldeborde, som let kan flyttes og opbevares. Du skal også overveje om det skal være borde med stoleophæng, så det er lettere at rengøre.

Vi har kantineborde i forskellige modeller, faconer, størrelser, farver og materialer.

Størrelsen af kantiner og antallet af medarbejdere, som benytter dem, varierer selvfølgelig meget. Derfor har vi valgt at føre et bredt udvalg af kantineborde, så der findes en kantineindretning til et hvert behov. Vores sortiment består af alt fra firkantede, runde og høje borde til foldeborde med forskellige overflader. Vi rådgiver gerne i indretning af større kantiner, således at du får den bedste løsning.

Se flere kontormøbler her.

Se også de andre kategorier:

Caféborde

Hæve-/sænkeborde

Barborde

Konferenceborde

Mødeborde

Sofaborde