Cane-line – Amaze

Amaze er designet af de danske designerer Foersom & Hiort-Lorenzen.

Se flere udendørsmøbler her.

Amaze teak stol – 4401

Stolen fremstår med fokus på enkelthed og fantastisk komfort. De kurvede lameller i sædet giver et unik og et højt niveau af komfort.

Specifications

Bredde 61 cm
Højde 81 cm
Dybde 60 cm
Sædehøjde 44 cm

Amaze lounge stol – 4402

Produkternes natur appellerer og tilbyder øjeblikkeligt en mulighed for at mixe disse elegante teak træs møbler, med vores andre produkter, til et mere sofistikeret og nutidigt look.

Lounge stolen fremstår med fokus på enkelthed og komfort. De brede arme og kurvede lameller i sædet giver et unik og et højt niveau af komfort.

Bredde 80 cm
Højde 77 cm
Dybde 82 cm
Sædehøjde 38 cm

Amaze sofa – 4502

Denne smukke 2 personers sofa er designmæssigt, simpel, komfortabel og et godt stykke håndværk.

Den har et kunstnerisk udseende, når den placeres ved et moderne hus, som et solidt stykke møbel. Sofaen er god at slappe af i og her kan du nyde livet i de lune aftener efter en lang arbejdsdag.

Sofaen kan også bruges sammen med andre produkter i Amaze familien.

Sofaen er produceret i ubehandlet, certificeret teak træ, som giver dig den mulighed for at vælge, hvordan du vil opbevare/behandle den.

Enten bibeholder man sofaen ubehandlet, i hvilket tilfælde sofaen med tiden vil få en flot gråt patina og kun kræver minimal rengøring. Alternativt kan sofaen olieres med en passende teak olie. Alt afhængig af i hvilket klimaet sofaen står, er der behov for, at sofaen olieres minimum 2 gange om året.

Bemærk, at der kan lægges 2 puder i sofaen.

Specifications

Bredde 145 cm
Højde 77 cm
Dybde 82 cm
Sædehøjde 38 cm

Amaze solvogn – 4510

Den imponerende og minimalistiske solsseng er designmæssigt, simpel, fuld af komfort og stærk holdbar. Den har funktionelle og kunstneriske linjer og matcher godt på terrassen ved et moderne hus som et godt solidt møbel – den kan benyttes både som solseng, bænk og endda som et stort kaffebord.

Solsengen er oplagt til afslapning på terrassen el. i haven i forbindelse med poolen.

Solsengen er produceret i certificeret teak træ som tillader dig selv at vælge, hvordan du vil behandle/opbevare solsengen.

Specifications

Bredde 215 cm
Højde 110 cm
Dybde 77 cm
Sædehøjde 36 cm

Amaze bakkebord, foldbar – 4002

Et bakke bord “to-go” eller som passer ind både til møbelgrupper indendørs som udendørs.

Bakkebordet passer ind alle steder og tilfører en sublim blødhed og elegance til din udendørs eller indendørs møbel/lounge gruppe. Amaze bordet er også et unikt og fleksibelt bord, da bakken kan benyttes som separat severingssbakke. Amaze bakke bord repræsenterer det bedste og fineste håndværk. Bordet appellerer og tilbyder øjeblikkeligt til en mulighed for at mixe det elegante teak bord med alle af vores andre møbler, som dermed giver et mere sofistikeret og blødt look.

Bordet er prikken over i’et og er et appellerende og smukt møbel.

Specifications
Bredde 58 cm
Højde 43 cm
Dybde 55 cm

Priserne ændrer sig afhængigt af variant. Kontakt os for at få et tilbud. Vores indretningskonsulenter står klar til at hjælpe.

Se øvrige produkter vi tilbyder i vores leverandørers kataloger her.

Se flere udendørsmøbler her.