HÅG – Capisco

HÅG Capisco 8106 er vores bestseller kontorstol.

Du sidder du godt både fremadrettet og drejet til siden, så du har større arbejdsflade.

Kontorstolen har modtaget flere priser for sine egenskaber og karakteristiske design. Ydermere er  den banebrydende med hensyn til miljøet. Du kan med god samvittighed vælge en denne kontorstol.

HÅG Capisco Puls kontorstol

Puls er en ny kontorstol specielt udviklet til mennesker, der arbejder i et aktivt og  moderne kontormiljø.

Puls er en moderne og fleksibel kontorstol, i form, funktion og komfort.

Ergonomi

Den bedste arbejdsstilling er altid den næste! Når stolen følger kroppen, kan du koncentrere dig om arbejdet, samtidig med at kroppen får tilført næring. Godt blodomløb er grundlaget for en sund krop og fokuseret tankegang.

Miljø

Sædet på HÅG Capisco er fremstillet af regenererede kofangere og plastemballage fra husholdningsaffald. Plastkomponentene er typemærkede for at lette kildesortering.

HÅG er registreret som en miljøbevidst virksomhed i henhold til EU’s EMAS-forordning (Eco-Management and Audit Scheme), samt miljøcertificerede i henhold til ISO 14001.

Design

HÅG Capisco – “sadelstolen” – er designet med udgangspunkt i den dynamiske siddestilling hos en rytter. Stolen passer perfekt til alle bordhøjder.

Tilbehør

  • Gaslift 265 mm
  • Gaslift 150 mm
  • Fodkryds i poleret aluminium med kurvede støtteplader
  • HÅG StepUp Sort (BB) eller sølv (SB) (kan ikke monteres med dækhylse).

Vi anbefaler altid, at du prøver din kommende kontorstol inden køb. Du kan derfor besøge vores showroom i Værløse og Herning.

Priserne ændrer sig afhængigt af variant. Kontakt os for at få et tilbud. Vores indretningskonsulenter står klar til at hjælpe.

Fandt du ikke hvad du søgte efter så se vores andre kontorstole her.