HÅG – Sideways

Sideways mødestole tager vores moderne mødekultur alvorligt. Med HÅG Sideways har skandinavisk møbeldesign taget endnu et spændende skridt fremad. Siddende.

Se flere stole her.

Denne revolutionerende mødestol er behagelig at sidde på, lige meget hvordan du vrider og vender dig. Sædet er udformet, så det på én gang yder maksimal siddekomfort og bevægelsesfrihed. Armlænet giver støtte og hvile, så skuldrene aflastes.

Det slynger sig omkring stoleryggen som en omfavnelse og giver derfor også god mulighed for sidde sidelæns. Ryggen på HÅG Sideways findes i fire forskellige farver: sort, okker, sand eller oliven. Sædet findes i samtlige tekstiler i HÅG’s serie Total Colours samt SoftGrid – et tekstil designet specielt til HÅG Sideways.

Ergonomi

Denne revolutionerende stol er behagelig at sidde på, lige meget hvordan du vrider og vender dig. Sædet er udformet, så det på én gang yder maksimal siddekomfort og bevægelsesfrihed. Armlænet giver støtte og hvile, så skuldrene aflastes. Det slynger sig omkring stoleryggen som en omfavnelse og giver god mulighed for at dreje sig sidelæns.

Miljø

Stolen er fremstillet med minimalt materialeforbrug. Delene er regenererbare og nemme at samle og udskifte. Den sorte plastryg på HÅG Sideways 9730/9740 er fremstillet af 100 % regenerert plast.

Design

Med HÅG Sideways har skandinavisk møbeldesign taget endnu et spændende skridt fremad. Siddende. Denne revolutionerende stol er behagelig at sidde på, lige meget hvordan du vrider og vender dig.

FUNKTIONER

  • Balanceret vippefunktion: Giver bevægelse og variation.
  • Memospindel: (ekstraudstyr til modellerne med fodkryds – 97×2): Sædet svinger tilbage til udgangs punktet når du rejser dig fra stolen. Sikrer et ryddeligt og præsentabelt miljø.
  • Stabelbar: Modellerne med trådunderstel (97×0) kan stables.

TILBEHØR

  • Memospindel (ikke mulig på modellerne: 9730 og 9740)
  • Filtglidere på understel – til brug ved poleret trægulve eller lignende (pr.stk.)
  • Filtglidere til fodkryds – til brug for poleret trægulve eller lignende (pr.stk.)

Priserne ændrer sig afhængigt af variant. Kontakt os for at få et tilbud. Vores indretningskonsulenter står klar til at hjælpe.

Se øvrige produkter vi tilbyder i vores leverandørers kataloger her.

Se flere stole her.