Randers + Radius – Seatdown

I tæt samarbejde med Århus Universitetshospital har Randers+Radius udviklet SeatDown, en ventemøbelserie, der både er unik og skræddersyet til møblering af gangzoner.

Se andre loungemøbler her.

Den modulopbyggede serie, som er formgivet af Friis & Moltke Design, er den eneste af sin art på markedet. Stolenes funktionelle design løser mange udfordringer ved møblering af gangzoner og venteværelser. En væghængt opklappet siddeplads fylder kun 32 cm ud i rummet. Når sædet er i brug, er siddekomforten utrolig høj, som en hvilestol, hvor sæderne er dybe og brede. Det giver den ventende en god oplevelse af at have et privat rum.

Væghængte sæder med automatisk klapfunktion

Ventemøbelserien er med sin modulopbygning usædvanlig fleksibel. De enkelte siddepladser kan både være med eller uden armlæn og et sæde kan udskiftes med et bord. Når det væghængte sæde ikke er i brug klapper det automatisk op.

Den vedligeholdelsesvenlige ventemøbelserie

Under udviklingsfasen har man været meget bevidst om, at SeatDown skulle kunne opfylde krav, som man bl.a. har i sundhedssektoren. Sædet vipper automatisk op, når det ikke er i brug og giver ekstra plads til passage samt bidrager til en renere siddeflade, da snavs glider af sædet og falder på gulvet.

Se katalog med stolene fra Randers + Radius her.

Priserne ændrer sig afhængigt af variant. Kontakt os for at få et tilbud. Vores indretningskonsulenter står klar til at hjælpe.

Se andre loungemøbler her.