Rumas – Fade

FADE bordet er designet og produceret med sit kantede og minimalistiske stel, netop for at skabe et helt unikt og anderledes konferencebord som vækker opsigt blandt mødedeltagere og gæster.

Se flere borde her.

Konferencebordet leveres i et utal af størrelser og kan således sagtens benyttes i kantinen, på kontoret, i skoler, i spisestuen i privaten og lignende. FADE bordet leveres med 2 forskellige slags bordplader. En SLIM plade med overflader i enten lamin, akazie-lamin eller linoleum med flot ABS kant samt en kraftigere bordplade (Duet MDF) med faset, lakeret kant.

Vælger du at få linoleum på bordpladen får du ikke bare en lækker, blød og altid lun overflade.
Furniture linoleum har masser af helt unikke fordele:

  • virker bakteriehæmmende og lydabsorberende
  • en overflade, der er behagelig at røre ved
  • et naturligt og miljøvenligt materiale
  • et værn mod ridser og pletter
  • en flot, mat overflade
  • et antistatisk materiale
  • et materiale, hvor farverne ikke falmer

Furniture linoleum er linoleum til møbler og det perfekte valg, hvis du ønsker at skabe et sundt og spændende indeklima med flotte, anderledes og slidstærkte konferencemøbler. Furniture linoleum er et naturligt produkt, som er fremstillet af linolie, harpiks, kalkstensmel og filmalet træmel.

Linoleum desk top kollektionen består af enkle og elegante farver, som giver et karakteristisk look. Serien byder på et væld af livlige farver, der er inspireret af nuancerne i træ og læder. Du kan også få en “hvid” eller en mørk antracit. Vælg mellem friske, kølige farver eller brændte og varme nuancer alt efter, hvilken stemning, du vil tilføre lokalet.

Se alle de flotte Linoleum farver.

Priserne ændrer sig afhængigt af variant. Kontakt os for at få et tilbud. Vores indretningskonsulenter står klar til at hjælpe.

Se andre borde her.