Rumas – Note Spot – Hæve sænkebord

NOTE hæve sænkebord det seneste bud på et stilfuldt hæve sænkebord som passer perfekt ind til storkontorer fx call-centre. Bordet er designet til at være pladsbesparende. Det er super let og lydløst med enkelt betjeningspanel placeret praktisk lige under bordpladen. Stellet er en firkantet søjle på en solid 50 x 50 cm aluminium plade, som gør det stabilit.

Skal storkontoret indrettes med helt nye hæve sænkeborde eller søger I et hæve sænkebord til klinikken, klasselokalet eller hjemmekontoret, passer dette ind i de fleste indretninger.

NOTE SPOT har en let 19-21 mm. SLIM bordplade med ABS kanter i valgfri farver og firkantet stel med mange farvevarianter til kontoret og privaten.

Kan leveres med lamin og linoleum på bordpladen. Lamin leveres i lysgrå, toscanagrå (mørk) og hvid. Linoleum i mange lækre farver.

Vælger I, at Jeres nye hæve sænkeborde skal være med linoleum på overfladen, får i et naturligt og antibakterielt materiale, med fantastiske fordele fx. til storkontoret. Storkontorer kan jo let blive lidt af en banegård for bakterier. Linoleum er 100% naturmateriale og et fantastisk materiale til dine kontormøbler.

Hæve sænkebord i klassisk og minimalistisk design.

Priserne ændrer sig afhængigt af valg af materialer. Kontakt os for at få et tilbud. Vores indretningskonsulenter står klar til at hjælpe.

Fandt du ikke det computerbord du ledte efter så tag et kig på vores andre hæve sænkeborde her.