Rumas – Quadro

Quadro højborde bidrager med deres fleksibilitet og alsidighed til lokaler, som ofte kan have en tendens til at være lidt tunge og ordinære.

Se flere borde her.

Højborde kan bruges i alle mulige sammenhænge og på kort tid blevet utrolig populære til både privat og erhverv. Et højbord fungerer optimalt i halls, receptionslokaler, kantiner, konferencelokaler, storkontorer med mere.

QUADRO højborde er kendetegnet ved det flotte, lette og klassiske stel samtidig med at være yderst solidt og stabilt. Stellet kan lakeres i sort, hvidt eller sølv og har justerbare fødder, hvilket giver mulighed for at indstille højden med ca. 1½ cm. til de i forvejen 105 cm.

QUADRO højbordet produceres med to slags bordplader afhængig af placering og hvad højbordet i øvrigt skal passe til. En kraftig duet bordplade i 25-27 mm. MDF med fazede kanter, som i højeste grad understreger det lette og svævende look eller en 19-21 mm. SLIM bordplade i lamin. Begge bordplader kan leveres med linoleum på overfladen og i rigtig mange flotte farver alt efter ønsker og smag.

Se alle linoleum farver her.

Se flere borde her.


Mål: H:105 cm, B:140/160/180/200 cm, D:60 cm
Overflader: Lamin og linoleum
Bordplade: 25-27 mm. duet MDF / 17-19 mm. SLIM bordplade, ABS kant i valgfri farver
Stel: Sort, hvid, sølv

QUADRO højbordet er kendetegnet ved det flotte, lette og klassiske stel samtidig med at være yderst solidt og stabilt. Stellet kan lakeres i sort, hvidt eller sølv og har justerbare fødder, hvilket giver mulighed for at indstille højden med ca. 1½ cm. til de i forvejen 105 cm.