Rumas – Square

SQUARE konferencebord er ganske enkelt i stel og design og er således utrolig taknemmeligt at tilpasse nye eller eksisterende møbleringer. Med konferencebordet garanterer vi dig og dine mødedeltagere en oplevelse af mødet og mødets indhold.

Se flere borde her.

Konferencebordet bidrager til et stilfuldt og enkelt indrettet lokale og kan let flyttes og stilles i de nye ønskede opstillinger og kan indstilles i højden ved hjælp af stilleskruer i stellet.

Stadig flere vælger at få et konferencebord med linoleum på overfladen da linoleum er et 100% naturligt materiale og har rigtig mange unikke fordele og flotte, sprøde farver at vælge imellem.

Se alle Linoleum farver.

Vælger I et konferencebord med linoleum bordplade, får I en overflade der er bakteriehæmmende og lydabsorberende, hvilket er en fantastisk egenskab i et konference eller mødelokale, hvor mange mennesker færdes. På den måde sikrer man ikke blot et lokale med bakteriefri, lune og behagelige bordplader men også et loakle med super akustik og rumklang.

Bordpladen leveres i enten hvid, lys grå eller toscanagrå lamin eller den kan leveres med en blød, mat og naturlig linoleumsoverflade som omtalt tidligere. Linoleum er et naturligt materiale med antibakteriel virkning, hvilket er meget praktisk i til konferenceborde og mødeborde. Det er let at holde, reflekterer ikke lyset, falmer ikke i farven og er altid blødt og lunt at røre ved.

SQUARE konferencebord er karakteristisk med sit kantede stel. Et enkelt og pænt konferencebord med en let, SLIM bordplade og ABS-kantbånd med frit farvevalg.

Fås i forskellige varianter.

Priserne ændrer sig afhængigt af variant. Kontakt os for at få et tilbud. Vores indretningskonsulenter står klar til at hjælpe.

Se andre borde her.