Rumas – Torso

TORSO konferencestole er en elegant og enkel konferencestol til dig, der søger en anderledes løsning med særpræg til konferencelokalet.

Se flere stole her.

En indretning der helt klart vil skille sig ud i mængden og lader dine gæster og mødedeltagere få en ganske særlig, behagelig oplevelse. Konferencestolen er designet af polskfødte Piotr Kuchcinski, vinder af Reddot Award 2013 & 2014.

Den elegante, lette form med helt præcise syninger, er det mest slående træk ved konferencestolen. En helt unik og elegant konferencestol med fantastisk siddekomfort.
Konferencestolen får sit helt eget unikke udseende ved at vælge mellem flere steltyper og farver på polstring.

En moderne konferencestol til konference, kontor og receptionslokale men vil også være flot i spisestuen og på hjemmekontoret.

Detaljer

Skallen er lavet med koldsmeltet skum teknologi, hvilket gør det muligt at bruge vores viden og erfaring på dette område – det er en garanti for stolens høje kvalitet.

Stole leveres på flot 4-bens stel med og uden drej, på meder og som noget helt nyt, på flotte træben, i 6 forskellige trætyper. Ekstra løs sædepude for ekstra siddekomfort.

Konferencestolen leveres med super slidstækt NEXT og EVO polyester og ECO kunstlæder. Andre polstringer herunder læder efter aftale.

Produceres også med flotte kontrastsyninger uden tillæg.

Design: Piotr Kuchcinski

Se standard polster farver i stof og kunstlæder.

Priserne ændrer sig afhængigt af variant. Kontakt os for at få et tilbud. Vores indretningskonsulenter står klar til at hjælpe.

Se flere stole her.