Vitra – ID – Trim

ID Trim kontorstol byder på utallige muligheder for tilpasning til den individuelle.

ID Chair Concept består af modellerne ID Air, ID Mesh, ID Soft, ID Soft L, ID Trim, ID Trim L og ID Trim Cap, alle med forskellige ryglæn.

FlowMotion mekanismen kan med sine mange funktioner, en række ryglæn, armlæn, sæder og stel, samt en bred vifte af farver og stoffer, give enhver bruger mulighed for at designe sin egen ID Stol.

På trods af de mange variationsmuligheder, er det altid stort set den samme stol i udseende og konstruktion – med fordele for virksomheder i form af æstetik, vedligeholdelse og service.

En undersøgelse lavet af Institut for Biomekanik på ETH Zürich – en af verdens førende universiteter – demonstrerede de omfattende fordele ved ID Chair i forhold til bevægelse. EMG målinger bekræftede, at den intuitive brug af den vægtafhængige fremadgående bevægelse resulterer i større aktivitet i maven og rygmuskulaturen. Dette øger stofskiftet og stabiliserer rygsøjlen. MRI målinger viste, at den forreste vippefunktion udløser bevægelse i nedre ryg. Disse dynamiske siddende funktioner forhindrer aktivt sundhedsproblemer.

Vi anbefaler altid, at du prøver din kommende kontorstol inden køb. Du kan derfor besøge vores showroom i Værløse og Herning.

Priserne ændrer sig afhængigt af variant. Kontakt os for at få et tilbud. Vores indretningskonsulenter står klar til at hjælpe.

Se andre kontorstole her.

  • SEND OS EN MAIL PÅ INFO@MOFFICE.DK

    Vi vender tilbage inden for 24 timer på hverdage!

  • RING TIL OS PÅ TLF.: +45 44 700 840

    Man-Tors 8:30-16.00 Fredag 8:30-15.00

  • FØLG OS PÅ FACEBOOK