Vitra – Workbays

Med Workbays har Ronan og Erwan Bouroullec udviklet en mikro-arkitektonisk system, der omdefinerer arbejdsmiljøet og bryder med de typiske kontorer. Multifunktionelt møbelsystem, der tilbyder medarbejderne frihed til at opsøge de optimale rammer for den aktuelle opgave.

Fås i tre kategorier: ‘Focus’ giver steder at trække for koncentreret arbejde, ‘Møde’ skaber områder for kommunikation og ‘Space’ danner et rum i rummet for funktionelle zoner såsom garderobeskabe, printer øer, køkkener mv.

Er udstyret med alt du skal: borde, siddepladser og opbevaring og strømtilslutninger. Derudover har møblet en akustikfunktion og er støjreducerende.

Kan med fordel benyttes som mødelokale, telefonboks, video-konferencerum, arbejdsstation og et sted man kan tage kaffepausen i ro og mag.

Nemt at integrere i stort set alle rum. De kan kombineres, udvides eller justeres efter behov.

Fremstillet af presset polyester fleece. Det hjælper til at reducere støj og giver kontormøblet et indbydende visuelt udseende.

Fås i flere farver.

Priserne ændrer sig afhængigt af valg af materialer. Kontakt os for at få et tilbud. Vores indretningskonsulenter står klar til at hjælpe.

Se flere akustikmøbler her.