Kontormøbler til alle slags indretninger

Her på siden ses et udsnit af kontormøbler vi forhandler. Kontakt os og få gratis hjælp til indretning af din virksomhed eller hjemmekontor. Vi hjælper med store og små indretninger. Vores konsulenter har mere end 20 års erfaring med salg af kontormøbler.

Vi har ergonomiske møbler, designmøbler, indretninger til både små og store virksomheder. Vi indretter alt fra mødelokaler, konferencerum, arbejdspladser, loungeområder og kantiner m.m.

Vores bestseller inden for kontormøbler er Workline hævesænkeborde, som vi selv producerer. Vores bestseller inden for kontorstole er HÅG Capisco og Herman Miller Areon stolen.

Vi samarbejder med anerkendte danske producenter og importører af kontormøbler, tavler og belysning. Du er altid sikker på, at få den bedste kvalitet til prisen.

Få kontormøbler nemt og bekvemt

Vi hjælper dig med at gøre det nemt og bekvemt at handle kontormøbler. Det kan være svært at finde de rigtige møbler, der matcher både stil og pris. Med udgangspunkt i din virksomheds værdier, kan vi både inspirere og rådgive dig i at finde de rigtige indretningsløsninger. Derved sikrer I som virksomhed en både praktisk og præsentabel kontorindretning.

Vi har showroom i Værløse og Herning, hvor I kan komme og blive inspireret af vores bestsellere og nyeste kontormøbler. Det er også muligt for virksomheder at låne stole til afprøvning og få en faglig møbeldemonstration af en af vores konsulenter.

Sidst, men ikke mindst kan vi også hjælpe med at levere og montere, så alt står klar til brug.

Få hjælp til at finde dine nye kontormøbler

Kontakt os i dag på tlf. +45 44 700 840 eller på info@moffice.dk og lad os få en uforpligtende dialog, om hvordan vi bedst kan hjælpe jer med at finde de helt rigtige kontormøbler til jeres virksomhed. Du kan også kontakte en af vores konsulenter direkte.

Læs mere om ergonomi her.