Skrivebordslamper

Skrivebordslamper produceres i mange forskellige modeller, farver, med et hav af forskellige komponenter og til mange forskellige formål. Måske sidder du ved en computerskærm hele dagen eller andet arbejde, hvor du har brug for et godt lys. Vi har skrivebordslampen, der er perfekt til ethvert formål.

Vi har et væld af forskellige designs, modeller og farver, så du kan finde den lampe som opfylder dine ønsker til en skrivebordslampe. Vi har bl.a. lamper fra producenterne Glamox Luxo, Artemide, Luceplan og Flos. Vi har belysning, der passer til ethvert behov.

LED belysning

LED-skrivebordslamper fra bl.a. Glamox Luxo er designet således, at de giver den bedst mulige ergonomi på arbejdspladsen samt sparer energi. De bruger kun en brøkdel af den strøm, traditionelle lamper bruger.

Alle LED-lamper har en asymmetrisk lyseffekt. Det betyder, at man kan sætte lamperne for enden af skrivebordet og alligevel få lyset kastet derhen, hvor man har brug for det. Lyset er refleksfrit, og der er ingen irriterende genskin i computerskærme og arbejdsflader.

Ydermere har de en utrolig lang levetid. Du behøver aldrig at skifte lyskilde igen!

Se også andre typer lamper:

Se øvrige produkter vi tilbyder i vores leverandørers kataloger her.

Læs mere om ergonomi og belysning her.