Barborde

Barborde er blevet meget populære på kontoret de seneste år. Det er en rigtig god idé at variere arbejdsstilling og du kan med fordel benytte barmøbler i fx mødelokalerne og kantinen, hvor man både kan sidde og stå. Det kan også være en fordel med stående møder, da de er langt mere effektive.

Barborde kan med fordel opstilles sammen med småborde og stole for at variere indretningen fx omkring kaffemaskinen og vandautomaten.

Vi har et bredt udvalg af borde til din virksomhed. Vælg mellem høje borde og barborde i forskellige materialer og størrelser. Kombinér eventuelt vores flotte højborde med komfortable designer barstole og få et unikt loungemiljø.

Vi stiller høje krav til de borde vi forhandler, og vælger sortimentet af borde ud fra følgende kriterier: Kvalitet, design og solidt håndværk.

Hvis du har behov for råd og vejledning i dit valg af et nyt bord og kontormøbler, så ring til en af vores indretningskonsulenter og få en uforpligtende snak. Vores produkter fås i et utal af variationsmuligheder.

Se flere kontormøbler her.

Se også de andre kategorier:

Caféborde

Hæve-/sænkeborde

Kantineborde

Konferenceborde

Mødeborde

Sofaborde