Cane-line – Edge

Edge seriens havemøbler og haveborde er designet af Strand+Hvass.

Siddekomforten i møblerne er utrolig høj både på havestolen, bænken og highback stolen. Fletmaterialet ”Rope” udmærker sig med et unikt udseende, styrke og så tørrer materialet hurtigt efter en regnbyge. Serien er produceret af støbte aluminiumdele, alle designet til visuelt at udstråle æstetik og styrke.

Se flere udendørsmøbler her.

Edge havestol – 5404

Havestolen er konstrueret på en stærk aluminiumsramme, som giver stolen høj stabilitet og samtidig et skarpt og moderne design udtryk. Havestolen kan stables og passer derfor perfekt til steder, hvor opbevaringspladsen er begrænset.

Stolen er flettet med Cane-lines nye “ROPE” fiber. Fiberen er let at rengøre og føles naturlig og behagelig at sidde på.

Specifications

Bredde 59 cm
Højde 83 cm
Dybde 60 cm
Sædehøjde 46 cm

Edge highback stol – 5405

Highback stolen er yderst komfortabel. Stolens minimalistiske design passer perfekt både indendørs såvel som udendørs. Den højryggede stol er designet med både æstetik og funktionalitet i tankerne. Stolen kan stables, og er derfor nem at opbevare i vinterhalvåret.

Highback stolen er flettet i Rope fiber, som er vedligeholdelsesfri. Fiberen tåler skiftende vejrforhold, er elastisk og har en blød og behagelig overflade. Edge er en nytænkning inden for begrebet fletmøbler. Stolen er smuk at betragte fra alle vinkler og passer ind i både det moderne og det traditionelle uderum.

Specifications

Bredde 71 cm
Højde 94 cm
Dybde 100 cm
Sædehøjde 41 cm

Edge bordunderstel 210×100 cm – 5032

Udtræksbordet er et usædvanlig stilfuldt og elegant bord med plads til mange personer. udtræksbord. Uden tillægsplader måler bordet måler 210 x 100 cm og med begge tillægsplader er målet på bordet 330 x 100 cm.

Vælg mellem grå eller hvid kompaktlaminat plade i menuen  til højre.

Der følger to tillægsplader med i købet af bordplade.

Specifications

Bredde 210 cm
Højde 74 cm
Dybde 100 cm

Edge bordunderstel 160×100 cm – 5034

Udtræksbordet er produktet af en lang og koordineret designproces. Havebordets stel er fremstillet i rustfrit stål af meget høj kvalitet og kræver stor præcision i produktionen. Uden tillægsplader måler bordet måler 160 x 100 cm og med tillægsplader er målet på bordet 220 x 100 cm.

Vælg melle grå og hvid kompaktlaminat bordplade i menuen til højre.

Der følger en tillægsplade med ved køb af bordplade.

Specifications

Bredde 160 cm
Højde 74 cm
Dybde 100 cm

Priserne ændrer sig afhængigt af variant. Kontakt os for at få et tilbud. Vores indretningskonsulenter står klar til at hjælpe.

Se øvrige produkter vi tilbyder i vores leverandørers kataloger her.

Se flere udendørsmøbler her.