Glamox Luxo – L1  L1 LED Wall

L1, den oprindelige arkitektlampe, designet i 1937 af Luxo’s grundlægger, Jac Jacobsen. Lampen er siden solgt i over 25 millioner eksemplarer verden over og L1 har vundet anerkendelse med internationale priser indenfor industrielt design.

Se flere lamper her.

Det unikke design og den fleksible fjederafbalancerede arm har skaffet lampen en plads blandt verdens klassikere og findes nu også som væglampe.

Når klassisk bliver nyt.

L1 LED
Som en energibevidst virksomhed har Luxo valgt at opdatere den klassiske lampe så den nu leveres med et moderne LED-modul. Lysdioderne har en forventet levetid på hele 50.000 timer. Lampen L1 LED kan lysdæmpes og slukker automatisk efter 4 eller 9 timer for at spare på energien. Det vil betyde mere end 25 års brug normalt brug. Du behøver aldrig at udskifte lyskilden!

Materiale & farve
Stålarm og aluminium skærm. Farver: Hvid eller sort.

Optik
Symmetrisk lysudbytte. Inderskærmen er hvidmalet for maksimal effektivitet. Lampen har en opal optik for et blødere lys og for at undgå blænding.

Strømforsyning
Plug-in 20V strømforsyning for LED version.

Lyskilde
Leveres med 1 x TC-HSE 11 W. Er certificeret til maksimalt 11W CFL.
LED: 8W, 350lm. Korrelerede farvetemperatur (CCT) er 3000 K, farve gengivelse index (CRI) er 90. LED-modulet har en timer og slukker automatisk efter 4 eller 9 timer.

Montering
Væglampen leveres med standard vægbeslag (WBR).

Arm teknolgi og bevægelse
L-1 LED Væg har en 20cm arm.

Timer
En timer er integreret. Lyset slukker automatisk efter 4 eller 9 timer.

Kontakt os for at få et tilbud. Vores indretningskonsulenter står klar til at hjælpe.

Se øvrige produkter vi tilbyder i vores leverandørers kataloger her.

Se flere lamper her.