Glamox Luxo – Split

Split er en kraftfuld arbejdslampe for større skriveborde eller arbejdspladser der kræver meget lys.

Se flere lamper her.

Den har en fjederafbalanceret arm i Luxo-traditionen, for maksimal rækkevidde og fleksibilitet. Den har dobbelt så meget lys i forhold til vores traditionelle arbejdslamper. Denne nye arbejdslampe opfylder lyskravene i forhold til dansk standard DS700 for indendørs arbejdspladser.

Med sin elegante form og metalkonstruktion, vil denne imponerende arbejdslampe skille sig ud i ethvert kontormiljø. Den har en fjederafbalanceret arm i Luxo-traditionen, for maksimal rækkevidde og fleksibilitet.

Design: Aleksander Borgenhov

Karakteristisk design

Split har et karakteristisk design og stor funktionalitet. Lampehovedet er fremstillet af et tyndt stykke aluminium, der er formet, så LED lyskilderne er rettet direkte mod skrivebordet. Dette giver Split en fremragende asymmetrisk lysfordeling.

Kan leveres i højglans sort, hvid eller alugrå.

2 x 6 Watt LED

Split leveres med to speciel fremstillet 6 watt LED lyskilder, hvilket giver et bredt, retningsbestemt lys på skrivebordet. De to LED lyskilder er positioneret i en 30° vinkel. Dette giver en perfekt bred lysfordeling. Med to LED lyskilder dækker lyset et stort område, mens lampehovedet forbliver parallelt med skrivebordets overflade – en asymmetrisk og ergonomisk korrekt arbejdslampe.

LED lyskilderne har en levetid på minimum 50.000 timer. Dette betyder mere end 25 år ved normalt kontorbrug. Split kan dæmpe lyset trinløst, og har en automatisk slukfunktion for at spare på energien. En indbygget timer slukker automatisk lyset efter 4 eller 9 timer.

Kan leveres med bevægelsessensor

Split kan leveres med en bevægelsessensor. Sensoren tænder lyset når der er bevægelse i nærheden og slukker efter 15 minutters inaktivitet.

Lyskilde

Leveres med 2 x integrerede LED-moduler på 6W. Korreleret farvetemperatur (CCT) er 3000 K, Farvegengivelse index (CRI) er 90.

Materiale & farve

Stålarm og aluminium afskærmning. Farver i højglans: hvid, sort eller alugrå.

Montering

Standard med bordklemme (A-klemme til Split). Bordfod og integreret bordbøsning (TT bordholder og TE bøsning) kan leveres på efterspørgsel.

Optik

Asymmetrisk lys. Hvid, polycarbonat reflektorer.

Strømforsyning

Plug-in 20V strømforsyning.

Arm teknologi & bevægelse

Parallel, tre-pivot arm. Side-til-side og op og ned hoved bevægelse. Armlængde: 80 cm.

Sensorer

Split kan også leveres med en integreret PIR-sensor. Sensoren tænder lyset når der er bevægelse. Sensoren slukker også lyset når der ikke har været nogen aktivitet i 15 minutter..

Timer

En indbygget timer slukker automatisk lyset efter 4 eller 9 timer.

Kontakt os for at få et tilbud. Vores indretningskonsulenter står klar til at hjælpe.

Se øvrige produkter vi tilbyder i vores leverandørers kataloger her.

Se flere lamper her.