Rumas – Log

LOG konferencestole er nogle af markedets bedste konferencestole, flot polstret med linoleum i top kvalitet fra FORBO. Linoleum er 100% naturmateriale og et fantastisk materiale til dine kontormøbler.

Se flere stole her.

Furniture linoleum har masser af helt unikke fordele:

  • virker bakteriehæmmende og lydabsorberende
  • en overflade, der er behagelig at røre ved
  • et naturligt og miljøvenligt materiale
  • et værn mod ridser og pletter
  • en flot, mat overflade
  • et antistatisk materiale
  • et materiale, hvor farverne ikke falmer

Furniture linoleum er linoleum til møbler og det perfekte valg, hvis du ønsker at skabe et sundt og spændende indeklima med flotte, anderledes og slidstærkte konferencemøbler. Furniture linoleum er et naturligt produkt, som er fremstillet af linolie, harpiks, kalkstensmel og filmalet træmel.

Serien byder på et væld af livlige farver, der er inspireret af nuancerne i træ og læder. Du kan også få en “hvid” eller en mørk antracit. Vælg mellem friske, kølige farver eller brændte og varme nuancer alt efter, hvilken stemning, du vil tilføre lokalet.

Se alle Linoleum farver her.

Konferencestolene er nogle af markedets bedste konferencestole og en klassiker designet af Arkitekt Troles Grum-Schwensen, fra www.grumdesign.com. Den er super ergonomisk og en meget fleksibel stol. Med den lille finesse i ryggen, et stilfuldt og tidløst design, er konferencestolen let genkendelig og helt sin egen.

LOG konferencestole er produceret i formspændt finér med bakteriehæmmende linoleum på hele skallen. Den har en yderst stærk konstruktion i mellem sæde og stel, og kan således holde i mange år. Konferencestole stables let i stabler på 8-10 stole af gangen evt. på rumas specialdesignet stolevogn.

Stolen leveres med og uden armlæn og er monteret med gulvbeskyttende glidesko. Konferencestolen leveres med stel i hvid, sort, sølv og crom. Ønskes rækkeopstilling i konferencelokalet, kan LOG konferencestole leveres med koblingsbeslag.

Design: Troels Grum-Schwense

Priserne ændrer sig afhængigt af variant. Kontakt os for at få et tilbud. Vores indretningskonsulenter står klar til at hjælpe.

Se flere stole her.