Rumas – Torso Lounge

Med TORSO loungestol får du unikt design, klassisk look, super komfort og konkurrencedygtige priser.

Se andre loungemøbler her.

Søger du en anderledes løsning til konferencelokalet som ikke ses overalt? TORSO loungestol er en elegant og helt enkel loungestol designet af polskfødte Piotr Kuchcinski, vinder af Reddot Award 2013 & 2014. En loungestol som gør indretningen helt unik og giver kunder og medarbejdere en ganske særlig, behagelig oplevelse.

Du kan vælge mellem flere steltyper og farver på polstring. En helt unik og elegant loungestol med fantastisk siddekomfort. Den eksklusive form med helt nøjagtige stikninger, er et meget slående træk ved TORSO loungestol.

Moderne loungestol til loungerum, receptioner, halls og kontorer men vil i højeste grad også være flot til hjemmekontoret og i spisestuen.

Detaljer

Skallen er lavet med koldsmeltet skum teknologi, hvilket gør det muligt at bruge vores viden og erfaring på dette område – det er en garanti for loungestolens høje kvalitet.

TORSO loungestol leveres på et flot stel med 4 elegante ben med og uden drej, på meder eller som en nyhed, på flotte træben, i 6 forskellige trætyper. Løs sædepude for ekstra siddekomfort.

Loungestolen produceres med slidstækt polyester, kunstlæder og ægte læder.

Produceres også med flotte kontrastsyninger uden tillæg.

Se standard polster farver i stof og kunstlæder.

Design: Piotr Kuchcinski

Priserne ændrer sig afhængigt af variant. Kontakt os for at få et tilbud. Vores indretningskonsulenter står klar til at hjælpe.

Se andre loungemøbler her.